Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Türkiye'den milli uzun menzilli füze müjdesi!
Türkiye, Çin ile yürüttüğü uzun menzilli füze görüşmelerinisonlandırıp, milli üretime yapacağını duyurmuştu. SavunmaSanayi Müsteşarı İsmail Demir, Türkiye'nin uzun menzilli milli füze sistemini yapabileceğini belirtti.

Bir televizyon kanalında füze projesinin bundan sonra nasıl ilerleyeceğine dair soruları yanıtlayan Demir, "Uzun menzilli füze projesini raftan kaldırmadık... Çin ile uzun süre görüştük. Geldiğimiz noktada ülke ihtiyaçları tekrar değerlendirildi. Biz bunu milli olarak yapabiliriz dedik, ama bu arada ihalede teklif verenler de dahil olmak üzere teknolojik destek alabileceğimiz işbirliği imkanları değerlendirilebilir" dedi.

Uzun menzilli füze projesinde Çin'in yanı sıra Fransa-İtalya ortaklığı Eurosam, Patriot füze savunma sistemini üreten ABD'li Raytheon ve Rusya yarışıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut tan 8 yıl önce

Rusya gibi yalanı bol ülkelerin projeye limon sıkacağından korkarım milli füzemizi milli olanlarla yapalım tamamı yerli olsun isterim