Öne Çıkanlar METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Akkuyu eray ucuzal

Türkiye düşmanlığı yapan odalara isim ayarı verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 hedefleri doğrultusunda vatandaşların hizmetine sunulan tüm mega projelere karşı çıkan bazı meslek odaları isimlerindeki "Türk" ifadesine de ihanet etmeye başladı.

KANDİL'DEN EMİR Mİ GELDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na karşı çıkarak, Kandil'den talimat almışcasına açıklamalar yapan Türk Tabipler Birliği, Mehmetçik'e karşı düzenlenen algı operasyonunun koçbaşı oldu.

Yaşanan gelişmelerin ardından sözde meslek odalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk talimat geldi.

"TÜRK HEMEN ÇIKARILMALI"

Partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, "Bir defa onun (Türk Tabipler Birliği) başındaki 'Türk' ifadesi zaten Bakanlar Kurulu kararıdır. Bir defa onun oradan hemen, süratle çıkarılması lazım. Sadece Tabipler Birliği değil, Türkiye Barolar Birliği ile ilgili de aynı şey..."ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.