Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Türkiye'nin konuştuğu milyonluk stadın açılışını Erdoğan yapacak
Eski adıyla Dolmabahçe, sonraki adıyla İnönü ve 2012 -2013 sezonun 33. haftasında faaliyetlerine son verilerek ilk kazma vurulduğunda da 'BJK İnönü Stadı' yeni adıyla kapılarını bugün açıyor.

AÇILIŞI ERDOĞAN YAPACAK

Beşiktaş'ın yeni stadı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış kurdelesini keseceği Vodafone Arena olarak açıklacak.

1065 GÜNLÜK HASRET SONA ERİYOR

Beşiktaşlı taraftarların, "Çok Bekledik Be Abi!" sloganı ve hasretle beklediği, 2012-2013 sezonunun 33. haftasındaki Gençerbirliği maçıyla İnönü Stadı'na veda eden Beşiktaş, 1065 gün sonra Vodafone Arena ile evine dönüyor.

RESMİ AÇILIŞ BUGÜN!

Yapımı yaklaşık 2.5 yıl süren stadın resmi açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek... 

İLK MAÇ BURSASPOR'LA

Siyah beyazlılar, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 28. haftasında 11 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de Bursaspor'la Vodafone Arena'daki ilk maçına çıkacak. 

İLK GOLÜ KİM ATACAK?

Dolmabahçe ve daha sonraki adıyla İnönü Stadı'nın ilk golünü Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve efsane başkanı Süleyman Seba atmıştı. Yeni stadın ilk golünü atarak tarihe geçecek oyuncunun kim olacağı da merak ediliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.