Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Türkiye'yi Ruslara şikayet eden Levent Üzümcü'ye Kültür Bakanlığından büyük destek!
Türkçe yayın yapan Rusya'nın Sesi Radyosu RSFM'e konuşan tiyotrocu Levent Üzümcü, Antalya Tiyatro Festivali için Antalya Kültür Merkezi'nde yapılan salon rezervasyonlarının iptal edilmesi üzerinden Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştirdi.


Sputnik'te yer alan habere göre Üzümcü, "Yaşananlar siyasi ve psikolojik saadet zincirinin bir parçası. Herkes bu parçada yer edinmiş, başka adım atmıyor" dedi.

Levent  Üzümcü sözlerini Erdoğan ve AK Parti iktidarına getirerek, “Herkes bu saadet zincirinin içinde kendine yer edinmiş durumda. Halk adına seçilmiş belediye başkanının da ne yapacağı belli. Aman beyefendi kızmadın düşüncesi üzerinden ülke yönetiliyor. Bir araya geldikleri için demokrasi adı altında demokrasiyi yok sayıyorlar. Eleştirdiğiniz anda vatan haini oluyorsunuz. Aslında burada kimlerin siyaset yaptığı bir kez daha gün yüzüne çıkıyor. Ben herhangi bir siyasi partinin üyesi değilim. Çocuklarıma nasıl bir Türkiye bırakmak istiyorsam onu söylüyorum" dedi.

Türkiye'yi Ruslara şikayet eden Üzümcü'nün oynadığı tiyatro oyununa Kültür Bakanlığı'nın da büyük destek verdiği ortaya çıktı. 



"İstibdat Kumpanyası" adlı oyunun afişinin solunda göze çarpan yazıda "T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Maddi Katkılarıyla" yazıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.