Öne Çıkanlar fransa otel tanıtım videoları Recep Ercan Keskin nereli Recep Ercan Keskin tek taş

Türkiye YPG mevzilerini vurmaya başladı!

ÖSO’nun Cerablus’taki ilerleyişi ve DAEŞ militanlarının çekilmesi esnasında, PYD yeniden harekete geçti.

Terör örgütü, Sacu Nehri’nin kuzeyine tekrar geçerek dün Münbiç’in kuzeyindeki Amerinah, Mağara ve Balaban köyleri ile Şamaklı ve Çakmaklı tepelerini ele geçirdi. Terör örgütü bugün de Cerablus’un güneyinden ilerledi ve toplamda iki gün boyunca 7 köyü ele geçirdi.  

TSK, TOPÇU BİRLİKLERİYLE VURDU

“Suriye Demokratik Güçleri” adı altında kamufle olan PYD militanlarının varlığının istihbarat birimlerince tespiti üzerine TSK, Amarina’yı topçu birlikleriyle bombardımana tutuldu.

PYD MİLİTANLARININ BÖLGEDE İLERLEYİŞİNE MÜSAADE EDİLMEYECEK

PYD teröristlerinin bölgede ilerlemesine müsaade edilmeyeceği, örgüt geri çekilene kadar bombalamanın süreceği belirtildi.

Öte yandan ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile dün sabah yaptığı telefon görüşmesinde, PYD güçlerinin Fırat’ın doğusuna çekilmekte olduğunu belirtmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.