Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye IŞİD saldırı

Ünlüleri uyuşturucu davasında karar çıktı! Kenan İmirzalıoğlu'nun avukatı hakime bakın neler anlattı

Aralarında ünlü oyuncuların da (Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak ve Engin Günaydın) bulunduğu 53 sanıklı uyuşturucu davasında karar çıktı. Mahkeme heyeti sanıklara "örgüt kurmak" suçundan beraat kararı verdi. Uyuşturucu kullandıkları için 10 ay verilen hapis cezası da ertelendi. Sanıkların 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına karar verildi.

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN AVUKATINDAN İLGİNÇ SAVUNMA

Mahkemedeki en ilginç savunma Kenan İmirzalıoğlu'nun avukatından geldi. Avukat Cemalettin Mutlu, müvekkilinin paparazilerden kaçmak için tekneyle Simi Adası'na gittiğini burada sigarayı bırakmış olmasına rağmen alkolle sigara içmek için sigara istediğini ancak tercümanın hatasından dolayı sigara yerine uyuşturucu geldiğini ileri sürdü. Avukatın ifadesine göre İmirzalıoğlu birkaç fırt çektikten sonra tütünün içinde başka madde olduğunu anlayıp bırakmış.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
av. hakan 9 yıl önce

çok mahkeme gördüm, çok avukat tanıdım böyle savunma görmedim. adamlar resmen dalga geçiyor.