Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Van Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon!

Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya ile 4 belediye yetkilisi, terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri şafak vakti Van Büyükşehir Belediyesi'ne operasyon başlattı.

BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINDA

Büyükşehir Belediye Başkanı Kaya ile 4 belediye yetkilisi polis tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ARAMALAR SÜRÜYOR

Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonda, şüphelilerin evleri ile belediye hizmet binasında aramaların sürdüğü belirtildi.

KAYYUM HABERİ GELDİ

Kaya'nın gözaltına alınmasının ardından İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapıldı. İçişleri Bakanlığınca Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya görevinden uzaklaştırıldı, Van Valisi İbrahim Taşyapan Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.