Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Van Valiliği'nden son dakika özel güvenlik bölgesi açıklaması! Çatak ve Başkale ilçelerinde...

Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, Çatak ve Başkale ilçelerinde bazı bölgelerin özel güvenlik bölgesi ilan edildiği duyuruldu. Yapılan yazılı açıklamada, Çatak ve Başkale'de özel güvenlik bölgesi ilan kararı kararı alındığı duyuruldu.

Milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması için alındığı açıklanan özel güvenlik bölgesi ilanı kararı, Van Valiliği tarafından son dakika açıklaması ile verildi.

Van Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

"Vatandaşları can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi, devletin ve milletimizin her türlü terörist tehdidi ve saldırıdan korunması maksadıyla ilgili mevzuat çerçevesinde valiliğimizce her türlü tedbir alınmaktadır. Çatak ilçesi Andiçen Mahallesi’nin kuzeyi ve Büyükağaç Mahallesi’nin batı kesimleri ile Başkale İlçesi'nde Tahıl Mahallesi'nin kuzeybatısında bulunan bölgelerde, vatandaşların adı geçen bölgelerdeki yasadışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri için 28 Eylül- 12 Ekim tarihleri arasında 15 gün süreyle 'özel güvenlik bölgesi' ilan edilmiştir."

Van Valiliği'nden son dakika özel güvenlik bölgesi açıklaması! Çatak ve Başkale ilçelerinde...

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.