Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Varol'a büyük ceza yolda

'YUMRUK ATTI'
Kelime Oyunu adlı yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol'a şok! Varol'un eşi Ayşe Varol, Aralık'ta Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını söylemişti.


SORUŞTURMA BİTTİ
İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı. İddianameyi kabul eden Asliye Ceza Mahkemesi, Ali İhsan Varol'un 3.5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına karar verdi.

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

Ali İhsan Varol‬, 28 Haziran 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Varol, sırasıyla; Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümlerinde okudu. Ancak bu bölümlerin hiçbirisini bitirmedi.

Üniversite eğitimini bıraktıktan sonra, yaklaşık 1 buçuk sene Bodrum'da araba kiralama işiyle uğraştı. 

İş hayatına turizm ile devam eden Varol, prodüksiyon asistanı olarak televizyon sektörüne giriş yaptı. Bu işini dört sene sürdürdükten sonra metin yazarlığına başladı. 

Ülke genelinde tanınmasını sağlayan projesi ise, sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Kelime Oyunu' isimli yarışma programıdır.

İlk defa 1998 senesinde 'Çarli' isimli dizide oyunculuk deneyimi yaşayan Varol, aynı zamanda Çarli'nin bakıcılığını üstlendi. 

Aynı kanalda, 2013 senesinde 'Kardeş Payı' dizisiyle kariyerini sürdüren Varol, daha sonra dizinin senaryo ekibine dahil oldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.