Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

'Our War' adlı "belgesel"de, ABD’li eski bir deniz piyadesi Joshua Bell, İtalyan komünist Karim Franceschi ve İsveçli koruma Rafael Kardari’nin YPG’ye katılma hikayesi anlatılıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARET ETTİLER

Bell, Franceschi ve Kardari filmin gösterimi öncesinde kırmızı halıda PKK ve YPG'nin terörist asker kıyafeti ve bayraklarıyla poz verdiler. Ayrıca bir grup PKK yandaşı protestocu, gösterim öncesinde eylem yaparak "Erdoğan terörist" yazılı kağıtlar taşıdı.



Kırmızı halılarla ağırlanan PYD'li teröristler "Erdoğan Terörist" yazısıyla poz verdiler...


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ottoman 8 yıl önce

Bir avuç gavat bunlar bayraksız ,şerefsizler. Türk'ün gücünü gördükçe bunlar kafayı yiyecek ve vatansız olarak ölecekler!

Avatar
Türküler ozan 8 yıl önce

Allah belanıı versin

Avatar
Gokan 8 yıl önce

Bunların doguraninin amina koyum ben

Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Kimin Allah belasını versin ozan anlamadım

Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Kimin Allah belasını versin ozan anlamadım

Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Allah bunların ve yandaşlarının belasını vermiş zaten terörist olmakla geberip gidiler zaten bok çukurunda bir mezarları bile yok soysuz köpeklerin

Avatar
Pkkypgveitalyaninanasinisikim 8 yıl önce

Orospu cocuklari