Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

Vezneciler katilinin tabutunu onlar taşıdı
İstanbul Vezneciler'de 6 polisin şehit olduğu, 5 vatandaşın hayatını kaybettiği saldırıyı yapan Eylem Yaşa isimli terörist Diyarbakır'da gömüldü. Terör örgütü PKK paçavrasının asıldığı tabutu ise HDP'li İlçe Belediye Eşbaşkanları omuzladı.

HDP'LİLER TAM KADRO TERÖRİST CENAZESİNDE
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığı'na getirilen cenaze için polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Terörist için burada kılınan cenaze namazına HDP'li Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanları, Fatma Arşimet, Mehmet Ali Aydın ve Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Eşref Güler ile Birsen Kaya Akat, HDP Diyarbakır il Eşbaşkanı Gülşen Özer, DBP üyeleri ve partililer katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından terörist Eylem Yaşa'nın cenazesi kadınlar tarafından omuzlanarak sloganlar eşliğinde mezarlığa götürüldü. Terör örgütü PKK paçavrasının asıldığı tabutu ise HDP'li ilçe belediye Eşbaşkanları Fatma Arşimet taşıdı, ardından teröristin cesedi gömüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlbeyy 8 yıl önce

Bu şerefsizin leşini köpeklere neden vermediler ki?