Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Vodafone FETÖ ile bağlantılı mı?

Turkiye'de vergi vermeyi reddeden ve Türkiye aleyhine yapılan eleştirileri hashtag'e taşıyan Amerikan sosyal medya şirketi Twitter'dan sonra Vodafone da hiçbir sebep göstermeden Ayyıldız Tim'in internet sitesine girişleri engellediği iddia edildi.

SİTEYE GİRİŞ ENGELİ

GSM operatörlerinden sadece Vodafone'un FETÖ'cüleri tek tek ifşa eden Ayyıldız Tim'in sitesine engel koyduğu iddiası sosyal medyada büyük tepki topladı. 2 gün boyunca süren siteye giriş engelinden sonra Vodafone geri adım atarak engeli kaldırıldığı belirtiliyor.





VODAFONE CEO'SU NEDEN İSTİFA ETTİ?

Yaklaşık 3 yıldır Vodafone Türkiye'de CEO'luk görevini yürüten Gökhan Öğüt istifa ettiğini açıkladı. Yerine Vodafone İtalya’nın Finanstan sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Colman Deegan getirildiği bildirildi. Öğüt'ün görevinin başında 2 ay daha kalacağı öğrenilirken Genel Müdürlük görevine bir yabancının getirilmesi kafalarda soru işareti bıraktı!

(Colman Deegan)

DARBE BAŞARILI OLSAYDI....



15 Temmuz gecesi darbeci pilotların kullandığı helikopterler  Vodefone Arena'ya inmişti. Eğer darbe başarılı olsaydı gözaltına alınanlar stada doldurulacaktı...

VODAFONE'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Medyada çıkan haberleri tekzip eden Vodafone'un sitemize gönderdiği açıklama ise şu şekilde; 

21.08.2016 tarihinde sosyal medyada www.ayyildiz.org web sitesine şirketimiz tarafından haksız yere erişim engeli uygulandığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. 

Söz konusu erişim problemi, 21.08.2016 tarihinde www.ayyildiz.org sitesinin alan adı sunucusunu (DNS) değiştirmesi ve 2013 yılında 2013/3202-47 ve 2013/7300 sayılı mahkeme kararıyla erişim engeli bulunan alan adı sunucusunu (DNS) kullanmaya başlaması sebebiyle yaşanmaktadır. Şirketimizin hukuki bir karar olmaksızın herhangi bir mecraya erişim engellemesi kesinlikle söz konusu değildir. 

Haberinizde ilgili kamuoyunun doğru bilgilenmesi amacıyla basın açıklamamızı bilginize sunar hassasiyetinizi rica ederiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAMAZAN AYDIN 7 yıl önce

arkadaşlar sizlere her türlü kanıt sunabilirim delilli tespitli DARBEDE VODAFON BAŞROL OYNADI

Avatar
RAMAZAN AYDIN 7 yıl önce

arkadaşlar sizlere her türlü kanıt sunabilirim delilli tespitli DARBEDE VODAFON BAŞROL OYNADI