Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Wbots Haber Botunun Avantajları Nelerdir?

Günümüz dünyasında yavaş yavaş işlerimiz otomatik hale gelmiştir. Belli olmaz, belki ilerde şu an kas gücüyle yaptığımız tüm işleri robotlara bırakacağız. Yapay zekâ öyle bir gelişecek ki belki bize bile kafa tutar hale gelecek. Neyse, komplo teorilerini başka yazılara bırakalım biz gerçek dünyaya dönelim. Şimdi size haber editörlerinin ve haber sitesi sahiplerinin vazgeçilmezi olacak bir sisteminle tanıştıracağız.

SİZİ ZAMAN VE PARADAN KURTARIR

Wbots haber botu sayesinde artık editörler dakika dakika önlerine düşen haberleri takip etmek zorunda değil. Çünkü bu yazılım onlarca editörün tek tek yapması gereken takip işini kendi başına yapıyor. Bununla da kalmıyor haberleri düzenleyip siteye giriyor. Bu sayede hem para hem de zamanınızı korumuş oluyorsunuz.

ÖZGÜNLÜK

İnternet dünyasında haberleri özgün bir şekilde girmek çok önemli. Wbots’un fonksiyon ve modülleri sayesinde metinlerinizi sitenize değiştirerek girebiliyorsunuz.

FOTOĞRAF DÜZENLEME

Wbots haber botu sadece metninizi düzenleyip girmekle kalmaz. Fotoğrafları da uygun ebatlarda sitenize yüklemenize yardımcı olur.

HIZ

Bir diğer önemli husus da hız. Hiçbir editör bir botun hızını geçemeyecektir. Günümüz habercilik dünyasında da hız çok önemli bir unsurdur. Aynı haberi giren yüzlerce siteden sizi ön plana çıkartacak olan etkenlerden biri de hızdır. Hızlı haber botları sayesinde sizde rakiplerinizin en az bir adım önüne geçeceksiniz.

DİKKAT EDELİM!

Tabii bu konuda bir de uyarı yapmalıyız. Haber çekerken telif kurallarına riayet etmek gerekiyor. Çünkü bütün site sahipleri telif kanunlarından mükelleftir. Böyle bir aksilikle karşılaşmamak için girilen haberlere göz atmak veya site sahiplerinden izin istemek doğru bir davranış olacaktır.

Anahtar Kelimeler:
Haber BotlarıHaber Botu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.