Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

WikiLeaks'den şok Panama iddiası!
Hükümetler ve siyasiler hakkında yayınladığı gizli belgelerle dünya gündemini sarsan WikiLeaks, 'tarihin en büyük ifşaatı' olarak adlandırılan Panama Belgeleri'ne ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, Panama Belgeleri ile Putin’in hedef alındığı ve finansörünün ABD ile Soros olduğu belirtildi.

WikiLeaks'in resmi Twitter hesabından Panama Belgeleri’yle ilgili yaptığı açıklamada, "#PanamaBelgeleri Putin saldırısı Rusya ve eski SSCB'yi hedef alan OCCRP (ABD Organize Suç ve Yolsuzluk İhbar Etme Projesi) tarafından hazırlandı ve USAID (ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı) ile Soros (Vakfı) tarafından finanse edildi" ifadeleri yer aldı.

Açıklamanın devamında Panama Belgeleri’ni finanse eden ABD yönetimi eleştirilerek şöyle denildi: "OCCRP iyi işler çıkarabilir, ancak ABD yönetimi Putin'e yönelik #PanamaBelgeleri saldırısını doğrudan finanse ederek kendi erdemini ciddi anlamda baltalıyor."

WikiLeaks konuyla ilgili son mesajında gazetecilere de gönderme yaparak şu mesajı paylaştı:“Wikileaks ayrıca Panama sızıntılarının kamuoyuna duyurulması için çalışan gazetecilere de ‘Kimi iyi gazeteciler var ama dürüstlük örneği değiller’ diye yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.