Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Yaban domuzu kazaya neden oldu, yaralılar var - Sivas haberleri

Sivas'ta yola çıkan yaban domuzuna çarpan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.00 sıralarında Sivas Nuri Demirağ Havaalanı yolu üzerindeki Özel Harekat Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Sürücü Hüseyin Gayran yönetimindeki 58 NN 949 plakalı otomobil havaalanından dönerken aniden yola çıkan yaban domuzuna çarptıktan sonra takla attı. Otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada sürücü Hüseyin Gayran ile araç içindeki eşi Medine Gayran ve İstanbul'dan uçakla Sivas'a gelen misafirleri Hasan, Şaziye ve Tuğba Çetin yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine kurtarma ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI

Sürücü Hüseyin Gayran ters dönen araçtan kısa sürede çıkarıldı ancak diğer yolcular sıkıştı. Sivas Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sıkışan yolcuları çıkarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaklaşık 20 dakika süren çalışması sonrasında diğer yaralılar da araçtan çıkarıldı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alınırken sürücü Hüseyin Gayran'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Aracın çarptığı yaban domuzu ise telef oldu. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.