Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Yakalanmamak için saç ektiren IŞİD militanı bakın nasıl enselendi!

Yasadışı yollarla Suriye 
üzerinden Türkiye'ye gelen ve Fransız makamlarınca IŞİD üyesi olduğu tespit edilen Mehdibend Said, İzmir'de iki hafta boyunca yapılan takip sonrası gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜSÜNÜ DEĞİŞTİRMEK İSTEDİ

Said'in özel bir tıp merkezinde saç ektirdiği ve görüntüsünü değiştirmek istediği ileri sürüldü. Sorgusu devam eden Mehdibend Said'in eylem için mi İzmir'e geldiği konusunda araştırmaların sürdüğü bildirildi.

TÜRKİYE'YE KAÇAK GELDİ


Takipler sırasında saç ektiren ve görüntüsünü değiştiren Mehdibend Said'in eylem yapabileceği düşüncesi üzerine gözaltına alınmasına karar verildi. Özel harekat ekiplerinde katıldığı operasyon ile Said gözaltına alındı. İfadesinde Suriye'ye geçtiği yönündeki iddiaları kabul etmeyen Said'in, Fransa'dan Türkiye'ye yasal yollardan geldiğini ileri sürdü. Ancak yapılan araştırmalarda Mehdibend Said'in, Türkiye'ye geliş konusunda bir kaydın bulunmadığı belirlendi.

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden Said'in yanında bulundurduğu telefonda ise şifrelenmiş özel kayıtlar olduğu belirtildi. Said'in eylem için mi yoksa başka bir amaçla İzmir'e geldiği konusunda araştırmaların sürdüğü bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.