Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Yaralanan özel harekatçı teröristlere meydan okudu!
Amasya’dan 1,5 ay önce geçici görevle gittiği Sur’da kurşunun bacağına isabet etmesiyle yaralanan evli ve 2 çocuk babası Hayati Boydak, “Oraya geri gideceğim. Kalleş kurşun yedik diye burada duracak halim yok. Vatanımızın bir parçası. Onlara bırakacak halimiz yok. Ne olursa olsun. Gerekirse şehit veriyoruz. Gazi de vereceğiz ama bir parçamızı vermeyeceğiz onlara” dedi.

Bacağına taş değdiğini sandığını, birkaç dakika sonra ağrı hissetmesi üzerine yaralandığını ambulansa binerken fark ettiğini anlatan 47 yaşındaki Boydak, “Kimseye haber vermedim. Eşimin bile haberi olmadı. Amasya’ya gelince 3-4 gün sonra alıştıra alıştıra söyledim. Askeri hastanede çok iyi baktılar bana. Kurşun sinirle kas arasında olduğu için ‘alırsak zarar veririz’ dediler. ‘Bu sefer yürümede sorunun olur. Biraz böyle kalırsa vücut bunu kabul edecek. Belli bir şeyden sonra normal hayatına dönersin’ dediler. Onun için almadılar. Ben de doktorların bildiği bir şey var dedim” diye konuştu.

Batman’daki bir camide cuma namazında imamın şehit polis ve askerler için cemaatten dua istemesi üzerine camiyi terk edenlere tepki gösteren Hayati Boydak, “Şehitleri, gazileri kabul etmeyen Müslüman olamaz. Bu ülke için kanını döken şehitlerimize, gazilerimize her türlü fedakarlığı gösterecekler. Bir Allah’ın duasını esirgiyorlarsa onlara diyecek başka bir şey yok. Allah ıslah etsin” diye konuştu.
Boydak, çatışma çemberinin içinde sivil halktan kimse olmadığını belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"Olmasa bile biz varmış gibi gidiyoruz zarar görmesinler diye. Şehit ve gazi vermemizin sebebi o. Oradaki çatışanların çoğu genç. 15-17 yaşında terörist. Bunları masum halk olarak dışarı yansıtıyorlar. Bu devlete kurşun sıkan 15 yaşında da olsa, 17 yaşında da olsa teröristtir. Ama biz yine elimizden gelen insani şeyi gösteriyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.