Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Yaralı Albay saldırı anını anlattı!
 28 kişinin yaşamını yitirdiği 61 kişinin de yaralandığı Ankara’daki hain saldırıdan şans eseri hafif yaralı olarak kurtulan bir muvazzaf Albay, yaşananları Sözcü’den Kamil Elibol'a anlattı.


Özel bir hastanede ayakta tedavi görüp taburcu edilen Albay, çalıntı araçla düzenlenen intihar eylemini ilişkin “Saat 18.15’de Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünden Etimesgut, Eryaman ve Batıkent’e giden 6 ayrı servis aracı hareket etti. Kışladan Merasim sokağa çıktık. Batıkent servis otobüsü lambaya takılmadan Eskişehir yoluna doğru döndü” dedi.


KIRMIZI IŞIKTA PATLATTI

Albay, dehşet dolu gecede yaşananları şu sözleriyle sürdürdü:

“Bomba yüklü araç Etimesgut ile Eryaman servis otobüslerinin arasına girdi. Önünde Etimesgut, arkasında Eryaman servisleri vardı. Servis araçları kırmızı ışıkta durduğunda birden ortadaki araçta büyük bir patlama oldu. Olayın şoku ile ilk anda patlamanın bombalı saldırı olduğunu düşünemedik. Ortalık bir anda cehennem yerine döndü. Servis araçlarında ağırlıklı olarak alt rütbeli subay, astsubay ve uzman erbaşlar ile sivil personeller vardı.

Benim içinde bulunduğum servis onların önündeydi. Patlamanın etkisiyle otobüsün camları kırıldı. Bir rütbeli arkadaş asker şoföre ‘durma acele hareket et’ dedi. Şoför hızla olay yerinden uzaklaştı. Bu sayede bizim otobüste ciddi bir zayiat ya da kayıp yaşanmamış oldu” (Sözcü)


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.