Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

YDG-H'nin sözde Şanlıurfa sorumlusu yakalandı!
Şanlıurfa polisi, terörle mücadele kapsamında yürüttüğü takip sonucu PKK/KCK silahlı terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H'nin sözde Şanlıurfa sorumlusu O.Ç. ve örgüte kuryelik yapan M.S. yakalandı.


YDG-H'NİN SÖZDE ŞANLIURFA SORUMLUSU

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şubesiekiplerince terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler çerçevesinde, Viranşehir ilçesinde takip edilen bir araçta PKK/KCK silahlı terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H'nin Şanlıurfa sorumlusu O.Ç. isimli şahıs ile örgüt adına kuryelik yapan M.S. isimli şahıs yakalandı.

BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞI YAPIYORLARDI

Yakalanan şahısların araçlarında bulunan dijital dokümanlarda ise kentteki kamu kuruluşlarına yönelik bombalı saldırı hazırlığı içerisinde oldukları belirlendi.Uzun süre önce şahısları takibe alan Terörle Mücadele ekipleri, PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H'nin isim değiştirerek Sivil Savunma Birlikleri (YPS) olarak yapılanma içerisine girdiğini belirledi.

ELLERİNDEKİ FLASH BELLEKTEN ÇIKTI

Polis, YDG-H'nin yani yeni adıyla YPS'nin Şanlıurfa sorumlusu olduğu iddia edilen O.Ç. ile kuryesi M.S.'yi Mardin'den Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine geldikleri sırada düzenlediği bir operasyonla araç içerisinde yakaladı. Yakalanan şahısları polisin eline geçmemesi için pencereden hafıza kartları ve flash bellekleri yol kenarına attı.

Şahısların yol kenarına attığı flash bellek ve hafıza kartlarını bulan ekipler, emniyete götürerek incelemeye aldı. Hafıza kartlarının incelemesinde örgüt üyelerinden, Valilik veEmniyet Müdürlüğü başta olmak üzere resmi kurum ve kuruluşlara yapılacak bombalı saldırılara öncelik verilmesi talimatı verildiği belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf 8 yıl önce

iyi başlık atmışsınız. o ç. orospu çocuğu yani