Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

Yeğen Öcalan'dan PKK propagandası
PKK'lı Ramazan Beyazpirinç, yaklaşık 6 ay önce Van'da güvenlik güçleriyle girilen çatışmada yaralı olarak ele geçirildi. Tedavisi yapıldıktan sonra tutuklanarak Van Cezaevi'ne konulan Beyazpirinç, geçen hafta tedavi için Ankara'ya götürüldü, ancak burada öldü.

HDP MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

Terörist Beyazpirinç için bugün memleketi Siverek'te cenaze töreni düzenlendi. PKK ve elebaşı Öcalan lehine sloganların atıldığı cenaze törenine HDP Şanlıurfa Milletvekilleri Dilek Öcalan ve İbrahim Ayhan da katıldı.

ÖCALAN: "KÜRT HALKINI ÖLDÜREREK BİTİREMEZSİNİZ"

Siverek mezarlığına gömülen PKK'lı Beyazpirinç'in cenazesine katılanlara Kürtçe konuşan Dilek Öcalan, çatışmaların son bulmasını ve müzakere masasına oturularak çözüm aranmasını isteyerek, "Kürt halkını öldürerek bitiremezsiniz. Bir adım dahi geri atmadan bu mücadeleye devam edeceğiz, bunu herkesin bilmesini istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuk oğlu turk 8 yıl önce

Tipe bak adam ruyasında gorse odu cıkar