Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Yeni Gezi Planı!
Gezi’ye aktif destek vermeyen PKK’nın sol terör örgütleri ile anlaşarak Nevruz Bayramı’ndan Gezi’nin yıl dönümüne kadar kanlı eylemler yapmayı planladıkları öğrenildi. Kandil’de PKK elebaşlarıyla uzun süren toplantılar gerçekleştiren DHKP-C, MLKP, Devrimci Karargâh, TİKKO gibi terör örgütü temsilcileri, büyük şehirlerde Nevruz kutlamalarını olaylara dönüştürme ve olaylar silsilesini Gezi eylemlerinin yıl dönümü olan 31 Mayıs’a kadar sürdürme konusunda bölücü örgütle anlaştı. Terör örgütlerinin ihanet protokolüne ilişkin rapor, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı (İDB)’nin ortak raporu halinde devletin zirvesine sunuldu.

Raporda, bölücü terör örgütü PKK/KCK yöneticileri ile aşırı sol terör örgütleri DHKP-C, MLKP, TİKKO ve Devrimci Karargâh’ın temsilcilerinin 15 Ocak’ta bir araya geldikleri belirtildi. (Yeni Akit)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep uysal 8 yıl önce

İdam niçin geri gelmiyor.

Avatar
unsal adem,avusturya 8 yıl önce

Ulkemizi bu hale getiren vatan hainlerine vede darbe girisimlerinde bulunan sivil baronlara hesap sorulmazsa yapanin yanina kâr kalirsa biz bir 100 daha kaybederiz,yigit bey sizi devamli takip etmeye calisiyorum,yuregine saglik.