Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu haber Robert Hockett İGA

Yeni Şafak yazarını neden çıldırdı?
TRT'deki programda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı, Davutoğlu'nu ve AK Parti'nin politikalarını eleştiren Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan, sosyal medyada kendisine yönelik "saldırılara" isyan etti.

Hakkında sosyal medyada çeşitli hesaplardan ortaya atılan iddialara cevap veren Kaplan,"Sapıttılar! İng bursuyla okumuşum İngiliz ajanı, Yahudi uşağıymışım! İng Pasaportunu reddeden tek kişiyim ben! Bu ne ahlâksızca kampanya!" diye yazdı.



Aslında Kaplan'a TRT'de kurduğu cümlelerden dolayı Ak Parti'ye yakın isimlerden eleştiri geldi. Ancak yahudi ajanı, Rockefeller'in adamı gibi yakıştırmalar, Kaplan'ı eleştirenlerle dalga geçmek maksadıyla söylenmiş sözlerdi. Ancak Kaplan'ın bu iddiaları da ciddiye alındığı fark edildi. 

İşte o tweetlerden bazıları..









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.