Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Yeni Söz'ün manşetinde Alparslan Kuytul var!

Yeni Söz gazetesi, Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’u manşete taşıyarak savcıları göreve çağırdı.

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’un darbeden bir gün önce, yani 14 Temmuz'da paylaşılan konuşmasında "Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır, yakında işi bitirilecektir" ifadelerini kullandığı belirtilmişti. 15 Temmuz FETÖ’cü darbe girişimi sırasında ise Alparslan Kuytul’un darbe yanlısı sözleri dikkat çekmişti.

Alparslan Kuytul’un bu açıklamalarının hatırlatıldığı “Sözde hoca, özde tahrikçi ajan” başlıklı manşetinde “Alparslan Kuytul isimli kim olduğu meçhul kişi, 15 Temmuz gecesi darbe şakşakçılığı yapan bir konuşma yapmıştı. Toplumun huzurunu bozucu konuşmalarını sürdüren bu karanlık kişi, milli bir destan yazan 15 Temmuz şehid ve gazileri ile direnişe katılan yiğitleri aşağılamaya devam ediyor. Millete ‘cani’ diyen, Erdoğan’ın kaleminin kırıldığını söyleyen, hoca kılığına bürünüp FETÖ ağzıyla konuşan ve örgütlenmesini halen sürdüren bu kişi ile ilgili savcıların harekete geçmesi isteniyor” ifadeleri yer aldı.

Yeni Söz gazetesinin manşetinde Alparslan Kuytul’un fotoğrafının montajla Fethullah Gülen'e benzetilmesi de dikkat çekti.  

İşte o gazete:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
admin 6 yıl önce

şu kısa hayatta sizin gibi yalan yanlış ve alçakça haber yapan bulamadım insan bir zümreye düşman olsa onuy sevmese bile hiç değilse mert olur erkek gibi mücadele eder ama sizde ne mertlik var nede erkeklik var karı gibi perde arkasından haber yapıp yayınlayınca kendinizi bir şey zannediyorsunuz bu alçaklığın bedelini elbet birgün ödeyeceksiniz...