Öne Çıkanlar abd terör örgütü operasyon haber diyarbakır

Yenişafak muhabirinin "komplo teorisi" hem destek gördü hem tepki topladı!
Yeni Şafak gazetesinin muhabirlerinden Yılmaz Bilgen, Twitter hesabından Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'u "Gezi provokasyonunun patronları"nın öldürmüş olabileceğini iddia etti. Bilgen'in tweet'i bir yandan destek görürken diğer yandan alay konusu da oldu..

Spor yaptıktan sonra kalp krizi geçiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybetti.

Mustafa Koç'un ölümünün ardından ilginç bir komplo teorisi Yeni Şafak ve TV Net muhabiri  Yılmaz Bilgen'den geldi.

Bilgen Koç'un ölümünü Gezi olaylarına bağladı. Twitterdan yaptığı açıklamada "Mustafa Koç, Gezi provaksyonunun patronları tarafından yeni bir kalkışmaya ikna edilemediği için öldürülmüş olabilir." diye yazdı.



Bilgen'e destek kadar eleştiri de geldi. Tepkilerin artması üzerine Bilgen yine tweetter hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı.. 

"Yediğiniz lahmacunların hiçmi hatırı yok? Gidip adam gibi yas tutun şimdi, Gezi şeyleri. Uyduruk bir parktan iktidar değiştireceğine inanan "MONGOLLAR", Mustafa Koç hakkında ki ihtimale neden bu kadar tepkili?" ifadelerini kullandı.



Yılmaz Bilgen Kimdir?

1973 yılında Aksaray'da dünyaya gelen Yılmaz Bilgen haberciliğe Gaziantep Olay TV'de başladı. Sırasıyla Kanal 6, Ankara Kanal A ve Euro Star TV'de programlar hazırlayan Bilgen Güneydoğu bölgesinde dergi ve yerel gazete çıkardı. Haksöz Haber'de köşe yazarlığı yapan Bilgen şu an Yenişafak Gazetesinde muhabir olarak çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.