Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Yenişehir'de sokağa çıkma yasağı
Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesine bağlı Şeyh Sait Meydanı'nda sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Sur ilçesinin 6 mahallesi ile 1 caddesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Şeyh Sait Meydanı'nda (Dağkapı) da sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Konuya ilişkin Yenişehir Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sur ilçesi Cevatpaşa, Dabanoğlu, Fatihpaşa, Hasırlı, Savaş, Cemal Yılmaz mahalleleri ve Gazi Caddesi'nde dün saat 05.00 itibariyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. İlçemiz Yenişehir'deki Dağkapı Meydanı'nda anılan mahallelerin bitişiğinde olması mezkur risklerin bu meydan için de aynen geçerli olması, operasyon bölgesine yakınlığı nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğini temin etme adına bugün saat 16.30'dan geçerli olmak üzere, ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir" denildi.

Söz konusu meydanda dün kadın bir terörist, kontrol noktasında görevli bir polis memurunu ateş ederek, yaraladıktan sonra çıkan çatışmada öldürülmüştü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.