Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Yerli baron, çakma Breaking Bad çıktı!

İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, son 1 haftada iki başarılı operasyonla 1 ton eroin ve 500 kilo esrar ele geçirdi. Bizzat İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın yürüttüğü operasyonlarda, Türk uyuşturucu baronlarının dünyaca ünlü ‘Breaking Bad’ dizisini neredeyse bire bir taklit ettiği ortaya çıktı.

‘EROİN DOKTORU’

Narkotik polisi, cezaevinden tahliye olan ‘Eroin Doktoru’ lakaplı kimyacı Rıfat B.’yi Sakarya’da bir tavuk çiftliğine yerleşmesinin ardından yakın takibe aldı. Polisin zaman zaman ormancı ve define arayan köylü kılığına yaptığı takibin ardından çiftliğe düzenlenen operasyonda 1 ton eroin ele geçirildi. Kimyacı Rıfat B.’nin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. İstanbul Narkotik Polisi, Diyarbakır’dan İstanbul’a uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisi üzerine Kocaeli’nde durdurduğu kamyonda ise ketçap kovalarına zulalanmış 500 kilo esrar ele geçirdi. Operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.