Öne Çıkanlar rusya Bayern Münih tam tasdik otel tanıtım filminin faydaları otel tanıtım videoları

Yine Didim yine Suriyeli göçmen faciası

Aydın'ın Didim ilçesinde Suriye uyruklu mültecileri taşıyan lastik bot battı. Ölüm kalım savaşı yaşanan denizde balıkçıların yardımıyla 29 kişi kurtarıldı. Denizde kayıp olan 1'i bebek 2 kişi için arama çalışması başlatıldığı öğrenildi. Aydın'ın Didim İlçesinde, Mavişehir Sahili'nden sabaha karşı yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına geçmek için denize açılan lastik bot, kötü hava koşulları nedeniyle battı.

Suriye uyruklu 31 mülteciyi taşıyan botu fark eden balıkçılar, 29 göçmeni kurtarıp Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. Kurtarma çalışması başlatan ekipler, 29 kişiyi karaya çıkartmayı başarırken, kayıp olduğu belirtilen biri 3 aylık bebek olmak üzere 2 göçmenin ise bulamadığı öğrenildi. Çalışmaların devam ettiği belrtildi.

Bugüne kadar Ege sularından Yunanistan'a geçmek isteyen pek çok Suriyeli'nin ölüm haberi gelmesine rağmen umuda yolculuk devam ediyor. Şişme botlarla yapılan bir yolculuk daha sonu ulaşamadan bitti. Bir bebek kayıp. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.