Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Youtube Player Ücretsiz Popup Müzik Uygulaması

Youtube Player, Ücretsiz Video ve Müzik videoları, kanalları, çalma listelerini arayabilir, tam ekranda ya da her zaman uygulamalarınızın üstünde taşınabilir popup ekranında izleme ve dinleme özellikleri vardır.

Popup (Açılabilir) ekran oynatıcısı, Youtube videolarını ve müziklerini çalarken programlarınızı kullanmanıza olanak sağlar. YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin. Örneğin önemli bir e-posta atmanız gerekirken video izleme veya müzik dinleme zevkinizi yaşarken bu işlemi yapın. Minimize edilmiş pencere, istenildiği gibi hareket ettirilebilir.

Kısacası farklı bir uygulama veya cihaz seçeneği sonmadan bu Youtube müzik uygulaması sayesinde sizi özel kılar. Video izlediğiniz sırada acil bir işiniz çıktı ön bellek özelliği sayesinde sonra tekrar izleme fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Çocuklarınızı düşünüyorsanız bu uygulamada onlar içinde güzel bir seçenek sunmaktadır. Uygulamanın ön bellek özelliği sayesinde çocuğunuz sadece eğlenceli videoları izleme şansı yakalar. İzlemek istediğiniz videoyu veya müziği arama çubuğundan arayın ve kendi çalma listenizi oluşturun. Favorinizi belirleyin! Son dinlediğiniz ve beğendiğiniz müzikleri ayrı bir sekmede görüntüleyin. Sevdiğiniz çalma listelerinizi ve müziklerinizi arkadaşlarınızla paylaşın. Yazışırken, çalışırken başka bir uygulamadayken arkaplan'da Youtube Player dinleyin ve video seyredin. Youtube Player'da son izlenen ve en çok izlenen videolarınızı ve müziklerinizi tekrar geri izleyin. Ön tanımlı çözünürlük kalitesi, ön tanımlı açılır pencere çözünürlüğü, ayarlanabilir çözünürlük özelliği, odaklan sürdürme seçeneği ve bununla beraber gelen kaliteli bir dinleme keyfi yaşayın. Youtube Player (floating for youtube) dünyanın her yerinden ve ülkenizden kolayca harika videolar ve ücretsiz müzik bulmanızı sağlar.

Uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazınıza indirmek olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.