Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

YPG Esed'e sığınıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı son açıklamaya göre, Afrin'de 306 terörist öldürüldü. Zeytin Dalı operasyonu karşısında zor durumda kalan terör örgütü YPG, ABD'nin Türkiye karşısında işlevsiz kalması sonrası Esed'e sığındı. 

YPG'DEN ESAD'A ÇAĞRI

Kendilerini Afrin Öz Yönetimi olarak tanımlayan terör örgütü YPG, yaptıkları açıklamada Esad'a seslendi.

YPG yaptığı açıklamada, "Altı yıldır bölgeyi koruduğumuz gibi bugünden sonra da Suriye kurumlarının bölgeyi korumasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin yaptığı operasyon Suriye'nin toprak bütünlüğü ve Afrin'de yaşayan sivillerin hayatını tehdit ediyor. Suriye hükümetine, Afrin'e karşı egemenlik görevini yerine getirme ve bölgede sınır güvenliği güçlerini konuşlandırma çağrısında bulunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

YPG Esad'a 'kurtarın bizi' çağrısı yaptı

'TÜRKİYE'YE TOPRAK ALMAYA ÇALIŞIYORLAR' İFTİRASI

Bölge halkını kadın, çocuk, yaşlı demeden katleden terör örgütü YPG, "Türkiye, Afrin'i işgal ederek Suriye'den daha fazla toprak almayı amaçlıyor. Her türlü dış saldırıya karşı bölgeyi korumaya devam edeceğiz." açıklamasını yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.