Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Yüzbaşı Murat Üçöz'ü şehit eden 4 terörist SİHA'lar öldürüldü

Geçen 19 Haziran'da Çukurca karayolunda askeri konvoyun Van'a gelişi sırasında PKK'lı teröristler roketli saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 33 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz şehit olmuştu.

Yüzbaşı Murat Üçöz'ü şehit eden 4 terörist SİHA'lar öldürüldü

4 TERÖRİST SİHA İLE ÖLDÜRÜLDÜ

Son günlerde muhalefet kanadından CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nun hedefi haline gelen SİHA'ların tek hedefi teröristler...

Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ile yapılan hava herakatıyla Yüzbaşı Üçöz'ü şehit eden PKK'lı teröristlerden 4'ü daha Buzul dağları bölgesine yapılan hava herakatıyla gebertildi.

VALİLİK AÇIKLAMASI


"09.09.2017 günü İlimiz Merkez Buzul Dağları bölgesinde SİHA ile tespit edilen 4 bölücü terör örgütü mensubu, SİHA ile yapılan hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirilmiştir. Etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensuplarının daha önceden Hakkari Çukurca yolunda askeri konvoya roketli saldırı ve Piyade Yüzbaşı Murat Üçöz’ün şehit edilmesi olaylarının failleri olduğu değerlendirilmektedir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.