Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Zaman gazetesine kayyum atandı

İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Zaman gazetesine kayyum atanmasına karar verdi.

Kayyum atanacağını yönündeki haberlerin çıkmasının ardından gazetenin Yenibosna'daki binasının önünde hareketli dakikalar yaşandı.

TİRAJININ SAHTE OLDUĞU ORTAYA ÇIKMIŞTI!

Bu sırada okuyucularına sadece abonelik yoluyla ulaşan gazetede, aslında abone olduğu iddia edilen kişilerin karşılığının olmadığı ortaya çıktı.

Tirajının sahte olması ortaya çıkınca gazetenin reklam payı da buna göre tekrar belirlendi.

Böylelikle daha önceden haksız olarak aldığı 3 milyon 500 bin TL'lik ilan geliri bundan sonra yayınlanacak ilanlara mahsup edilmişti.


Ayrıntılar geliyor..
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Anti Vatan Hayini 8 yıl önce

HÜKÜMET NEDEN BU SEREFSIZ VE BUNUN GÏBÏ DOGAN MEDYA OLSUN FETTOSS YAVSAGININ MEDYASI OLSUN BUNLARI NEDEN KAPTMIYOR VE CEZALANDIRMIYORSUNUZ DA A HABER VE KANAL A YA O KADAR CEZA VERIYORSUNUZ ??? BU AHLAKSIZ HAYÏNLERIN ÖNÜNÜ KESME ZAMANI GELDÏ VE GECÏYOR YATER ARTIK CANIMIZA TAK ETTI ARTIK SEREFSIZ VAGAN HAYINLERI SEREFSIZLER