Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Zaman’ın manşetine tepki yağdı!
Gazetemizi arayan çok sayıda okur, 28 Şubat darbecileriyle ittifak yaparak güçlenen cemaate ait yayın organında şimdi utanmadan 28 Şubat’a atıfta bulunan manşetin atılmasını sert ifadelerle eleştirdi.

Zaman’ın “28 Şubat 2016” şeklindeki fitne dolu manşetine tepki gösteren Avukat Bülent Demir ise, “28 Şubat’ı yüzbaşı rütbesindeyken yaşamış ve o dönemki zulümlerden dolayı Bülent Ecevit ve Ahmet Necdet Sezer imzasıyla ordudan atılmış bir yüzbaşıyım. Dolayısıyla 28 Şubat’ı her yönüyle hissettim. O dönemde TSK’nın içerisinde Fethullah Gülen’in talebesi olan hiçbir subay zarar görmedi. Şu anda çoğu kurmay ya da general olarak görev yapıyor. 28 Şubat döneminde bütün Müslümanlar zulüm altında inim inim inlerken, bunlar ağalar paşalar gibi Çevik Bir’in sofralarında kahvaltı yapıyorlardı, onlara şirinlik taslıyorlardı. Yahudi işbirlikçilerinin sofrasında kırıtıyorlardı. Kendi yurtlarını onlara peşkeş çekecek kadar teslim olmuşlardı. Müslümanlara da ‘Başörtüsü füruattır’ diyecek kadar ihanet içindelerdi. Şu anda ne söylerse söylesinler bizi asla inandıramazlar” diye konuştu.  Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Mehmet Sarı ise, “Anadolu insanlarının iktidara gelmesinden rahatsız olup, ülkenizi uluslararası camiada terör destekçisi gibi göstermek için hakim ve savcılarla MİT TIR’larını ifşa edeceksiniz, millete cephe alacaksınız sonra da bugün yapılanların darbe olduğundan bahsedeceksiniz. Öte yandan Anadolu’nun iktidar olmuş çocuklarına karşı en derin ve sinsi eylemleri yaparlar. Bu nedenle terörü destekleyen, darbelerden yana olan hiçbir yapı halk tarafından karşılık bulmaz. Zaten seçimlerde halk bu tip yapılara cevabını vermiştir” şeklinde konuştu. (Yeni Akit Gazetesi)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.