Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Zeliha Sunal'dan Erdoğan'a hakaret!
TRT'de program yapan Türk pop müzik şarkıcısı  Zeliha Sunal'ın sosyal medya hesabından paylaştığı iddia edilen karikatür büyük yankı uyandırdı.
#HaddiniBilZelihaSunal

Yurdun dört bir yanında  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlanırken, sosyal medyada dolaşan bir karikatür tartışma konusu oldu. Türk pop müzik şarkıcısı  Zeliha Sunal'ın yaptığı öne sürülen ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren paylaşım için #HaddiniBilZelihaSunal hastagi kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet çimen 8 yıl önce

Biz zamanında gazi m kemal neler yaptığını da biliyoruz Reis babanın da bu ataputçular kafayı kırmış..

Avatar
kafkasyalı 8 yıl önce

zeliha sunal denen zavallı put sever malesef atanız yaşamıyor o da fani naçiz bedeni elbette toprak olacak ama sizler cahilliğinizle anılacaksınız.puta tapmayınız.

Avatar
Yetiş günay 8 yıl önce

Eter bu ülke , bu hükümet kötüyse sus otur , öbürki sesiçmlerde isdediğini sec , köpeklik yapma . Orsbuluk daha cok yakışır sana..

Avatar
Maksut 8 yıl önce

Yazıklar olsun böyle zihniyete, %52ile seçilmiş bir CumhurBAŞKANI'mıza karşı yaptığı hakarete bak. Bunun adı özgürlük ise batsın böyle özgürlük, Bence en ağır ceza verilmeli bu şahsa...

Avatar
gercek türk 8 yıl önce

Asil cahil yobaz bunlar ama kabul etmiyorlar...yakinimdada var bi betonkafali..hayatimda onun kadar sevimsiz yobaz tembel cahil cag disi kaba birini görmemistim..kendi cahilliginden haberi yok baskalarina havlar..hepsi ayni bunlarin ..hadsiz ve terbiyesiz..asil o karikatürün görüntü sekli tam tersi olmal ydi ama biz haddimizi biliriz..cünkü hesap günü diye bir gün var

Avatar
Zıya 8 yıl önce

Olur bacım nerende acın reytingin düşük herhalde soyun soyun o kapıdan sana ekmek cıkmaz

Avatar
MUSTAFA 8 yıl önce

ŞARKICI KADIN SEN VE SENİN GİBİ SOYSUZLAR İŞİNİZE BAKIN TERBİYESİZ

Avatar
ahmet 8 yıl önce

2.Abdulhamit Han dan sonra islama bukadar hizmet etmiş bir insana haddini bilmeden hakaret ediyor