Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye ıkby İBB İHRAÇ İSKİ son dakika açıklaması

Zülfü Livaneli Rus sitesine konuştu: Türkiye özür dilemeli
Geçtiğimiz günlerde "Sur'da tarih yok ediliyor"diyerek UNESCO’nun iyi niyet elçiliği görevinden istifa eden Zülfü Livaneli, Rus gazetesi Sputnik'e konuşarak ülkesini eleştirdi.

RUS GAZETESİNDE TÜRKİYE'Yİ ELEŞTİRDİ
Rus jetinin düşürülmesinin yanlış olduğunu söyleyerek, Türk-Rus ilişkilerindeki krizden çok üzüntü duyduğunu ifade eden Livaneli "Türkiye, Rusya'dan resmen özür dilemeli" dedi.

"TÜRKİYE ÖZÜR DİLEMELİ"
"Rusya, bizim için yüksek öneme sahip bir partner. Uçağın neden vurulduğunu, tüm bunların nasıl olduğunu anlamıyorum. Bu kararları kimin aldığını, emirleri kimin verdiğini bilmiyorum. Pilotun ölümü beni derinden sarstı. Bence Türkiye, Rusya'dan resmen özür dilemeli ve ilişkileri düzeltecek adımlar atmalı."

"HÜKÜMET SİVİLLERİ KURBAN ETTİ"
Sözlerine hükümeti eleştirerek devam eden Livaneli, "Hükümet, sivilleri ve tarihi eserleri kurban etti. Çözüm süreci çok önemliydi ve umarım bu süreç yeniden başlar" dedi.

ERDOĞAN'I SUÇLADI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni Osmanlı İmparatorluğu kurma hayaliyle hareket ederek Ortadoğu'daki birçok ülkeyle ilişkilerini bozduğunu kaydeden Livaneli, bunun sonucu olarak çok sayıda Türk vatandaşının farklı kentlerdeki terör saldırılarında hayatını kaybettiğini vurguladı.

RUSYA'YA TEŞEKKÜR ETTİ
Rusya'da katıldığı bir etkinlik için Rusya hükümetine teşekkür eden yazar,"Moskova'dayken bana karşı çok iyi davrandılar, herhangi bir sorun yaşamadım, aksine geriye çok sıcak anılar kaldı" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Moztekin 8 yıl önce

Rusya Kırım'ı haksız yere ilhak eder sessiz kalır.rusya sınırı izinsiz geçer sessiz kalır . Sırf hükümeti eleştirmek için ülkesinin haklı davasında ülkeyi yalnız bırakır.hiç bir konuda net düşüncesini açıklamaz. Bizde buna entellektüel denir.

Avatar
Hüseyin Bozkurt 8 yıl önce

Bu şerefsiz vatan hainleri mi hala niye tutuyorsunuz.sıktır olsunlar layık olduk lara ülkeye gitsinler.mayası bozuk itler

Avatar
Murat 8 yıl önce

Nerede Türkiye düşmanı varsa oralara gidip konuşuyorsunuz. Ülkenin de konuşsanız ya. sizi dinleyen yok tabiiki.

Avatar
bahadir 8 yıl önce

Ruslara yalakalik yapacağına kendi halkına yap belki adam yerine koyarlar

Avatar
Mustafa Yılmaz 8 yıl önce

Pilot un ölümü derinden sarsmis satılık adamı. Şehitlerimize hiç üzülüyor mu Rus tohumu. Bunları bu ülkeden kovacaksin kardeşim

Avatar
Ahmet Kiraz 8 yıl önce

Bu ülkenin ekmeğini yiyip bu kadar alçalmak niye komünist baskısı altında yaşamak istiyorsan def ol git seni burada zorla tutanmı var ha sana orada iyi davranışlar o kadar yalakalık yapana bu davranışıın ne kıymeti var sana vatandaşlık verselerdi o zaman sen Rusya aleyhine atabilirmiydin bakalım.

Avatar
Zamansız 8 yıl önce

Kendisini gecelik 100 dolara Türk'lere satanlardan daha aşağılıksınız

Avatar
Osman gündelik 8 yıl önce

Eğer samimi olsaydı
Keşke rus pilotu ikazlara rağmen sınir ihlali yapmasada bunlar olmasaydı demesi lazimdı en azından.
Geçen sayın Erdoğanda aynı şeyi söyledi bir pilot hatası yüzünden aramiz açıldı dedi, karşıtlik yapcakya kalkmış Erdogan rus ucağının vuran türk pilotunu suçluyor diye
Probaganda yapıyor. Yazıklar olsun böyle insanlara beyinsizlere balik hafizalilara.