Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Acun'un bu ifadeleri kadınları çok kızdıracak!

 TV 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, önceki gün Brand Week İstanbul etkinliğinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde ‘Tutan Formatı Bulmak’ konulu sempozyumda konuşmacı olarak yer aldı.



“Beni insanların dinlemeye gelmesi ayrı bir gurur” cümlesiyle salona giren Ilıcalı, muhabirlikten kanal sahibi olmaya kadar uzanan hikayesini anlattı.



KADINLAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ OLMASIN



Kadınlarla erkeklerin yapacakları işlerin farklı olduğunu belirten Ilıcalı, “Kadınların ve erkeklerin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum.



Kadınların ve erkeklerin yapacakları işler farklı. Mesela kadınlar otobüs şoförü olmasın. Erkeklerin yapamadığı işler ve kadınların yapabildikleri işler farklıdır. Benim sağ kolum da bir kadındır” dedi.



ADANA'DA OTOBÜSLER KADINLARA EMANET



Adana'da belediye otobüsleri geçtiğimiz yıllarda kadınlara emanet edilmişti. Adana Büyükşehir Belediyesi otobüs işletmesinde görev yapan ve sayıları 135'i bulan kadın şoförlerin, güleryüzlü davranışları, düzenli çalışmaları ve dikkatli sürüşleriyle vatandaşlara güven verdiği belirtilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.