Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Ahmet Çakar bu kez rapçilere çattı! Sagopa Kajmer yanıt verdi - İZLE
Almanya'nın ünlü rapçisi Sido'nun Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski ile rap müzik yapacaklarını açıklaması Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ve futboldan başka herşeyin konuşulduğu "Beyaz Futbol" programında gündeme geldi. Programa Ahmet Çakar'ın rapçilerle ilgili flaş sözleri damgasını vurdu. 


“RAP SOYTARILIKTIR”



Rap müziği ve rapçileri sevmediğini söyleyen Ahmet Çakar, “Rezillik bu. Kimse bana rap sanattır demesin. Rap sanat falan değildir. Rap soytarılıktır. Her kim ki rap yapıyor, rap dinliyorsa bunların çoğu küçükken arıza yaşamıştır” ifadesini kullandı. 



“ÇOĞUNUZ YIKANMAZSINIZ”



Rapçilerden özür dilemesi istenen Çakar, iyice sinirlenerek “Yüzde 95'iniz arızalısınız. Yüzde 90 – 95'inizin küçüklüğünde ağır psikolojik ya da fiziki travma var. Şekliniz bozuk. Çoğunuz yıkanmazsınız, pissiniz. Bazılarınız uyuşturucu müptelası.” şeklinde konuştu.


SAGOPA KAJMER TARTIŞMASI


Programın ilerleyen bölümlerinde Sagopa Kajmer hayranlarından gelen tepkilere de cevap veren Çakar, “Sen adını neden Sagopa Kajmer koydun? Demek ki arıza başlamış.” diyerek rapçiler hakkındaki sözlerinin arkasında durdu ve geri adım atmadı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.