Öne Çıkanlar güncel haberler otel tanıtım filminin faydaları Recep Ercan Keskin Maske program indir dönerci ali usta

Ali Haydar Özlem Demir aşkı bitti mi? Esra Erol’la Evlen Benimle programında şok gelişme (08.01.2016) İkilinin aşkı reklam mıydı?

ATV’de yayınlanan Esra Erol’la Evlen Benimle programında ünlenen Ali Haydar gündemden düşmedi. Hiç görmediği babasına canlı yayında kavuşan Ali Haydar aradığı aşkı da özel bir televizyon kanalında sunuculuk yapan Özlem Demir’le bulmuştu. Ali Haydar ve Özlem çifti söz yaptı ancak işler planladıkları gibi gitmedi! Ali Haydar Özlem çifti ayrıldı! Peki birbirine yakışan iki çiftin ayrılma nedeni neydi?

Esra Erol’la Evlen Benimle programına katılan ve Esra Erol sayesinde hiç görmediği babasına kavuşan Ali Haydar aradığı mutluluğu özel bir televizyon kanalında sunuculuk ve ses sanatçılığı yapan Özlem Demir’de bulmuştu.

Önceki evliliğinden bir kızı olan güzel sunucu Özlem Demir, Ali Haydar’la tesadüfen bir markette karşılaştığını ve aşık olduğunu açıklamıştı. Tanıştıkları yere geri dönen ikili mutluluklarını marketten çektikleri bir fotoğrafla kamuyuna duyurmuştu. Çiftin reklam için biraraya geldikleri ve sevgili gibi davrandıkları iddia edilmişti.




ANNESİ ARAYA GİRDİ

Özlem Demir ve Ali Haydar çifti sözlendi. Ancak araya bazı anlaşmazlıklar girince ikilinin arası açıldı. Özlem’in annesi 2 bin TL maaşı olan Ali Haydar’a kızının kendisine aşık olduğunu ama aşkı bitince araya maddi anlaşmazlıkların gireceğini söyledi. Kafası karışan Ali Haydar işi yokuşa sürmeye başladı.  İkili canlı yayında tartışmaya girdi. Daha sonra Ali Haydar tek başına geldiği programda ilişkiyi sonlandırması için son sözü Özlem’e bıraktığını açıkladı.

ÖZLEM CANLI YAYINA ÇIKMADI

Ali Haydar Cuma günü (08.01.2016) tekrar Esra Erol’un karşına çıktı. Yakışıklı damat adayı Özlem’in aile baskısı nedeniyle programa gelemediğini söyledi.

ALİ HAYDAR CANLI YAYINDA SON NOKTAYI KOYDU

Ali Haydar canlı yayında “eski Ali Haydar’a geri döndüğünü” açıkladı ve Esra Erol’a ilişkinin daha fazla devam etmeyeceğini kararlı cümlelerle söyledi.  “2 saat boyunca ağladım” diyen Ali Haydar kendisinin 2 bin TL maaşı olduğunu ve Özlem’in standartlarını karşılamayacağını söyledi. İlişkinin arkasında durmadığı gerekçesiyle de Özlem’e sitem etti...

Yakışıklı ve sempatik damat adayı Ali Haydar gelin adaylarını “Esra Erol’la Evlen Benimle” programında aramaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.