Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş ittihat terakki salyangoz kremi gün zileli

Anayasa Mahkemesin'den Deniz Seki'ye büyük şok!

Anayasa Mahkemesi (AYM) şarkıcı Deniz Seki ile ilgili kararını verdi. Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan 6 yıl 3 ay hapse mahkum edilen şarkıcı Deniz Seki’nin bireysel başvurusundaki şikayetleri AYM tarafından kabul edilemez bulundu.

Şarkıcı Deniz Seki, mahkumiyetinin hukuka aykırı yöntemlerle elde edilen delillere dayandırılması, tanıkların dinlenmemesi ve ayrıca kovuşturmanın kaldırılan mahkemelerce yapılması nedeniyle adil yargılanma hakkının ihlal edildiğini ileri sürerek, Anayasa Mahkemesi'ne başvuru yapmıştı.

Seki’nin başvurusundaki kanuni hakim güvencesi ve tanık sorgulama hakkı ile delillerin elde edilmesi ve değerlendirilmesinin adil olmadığı iddiasını açıkça dayanaktan yoksun olması" nedeniyle Anayasa Mahkemesi başvurunun kabul edilemez olduğunu duyurdu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.