Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Cem Yılmaz'ı satılığa çıkardılar!
 Boğaziçi Üniversitesi'ne katkı sağlamak için düzenlenen etkinliğe katılan Cem Yılmaz, yüzleri güldürdü. Gecede 50 bin lira bağışta bulunan Yılmaz'la yemek yemek isteyen bir kişi de 300 bin lira ödedi
 
Boğaziçi Üniversitesi mezunları ve Boğaziçi dostlarının buluştuğu organizasyonların dördüncüsü önceki akşam 'Boğaziçi Balosu 2016' adıyla Çırağan Palace Kempinski'de düzenlendi. Geceye Cem Yılmaz, Ömer- Ayşegül Dinçkök, Halis-Alev Komili, Barış Tansever, Murat Ergene ve Nevzat Aydın gibi iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Yaklaşık 500 davetlinin konuk olduğu gecede 2.3 milyon lira bağış toplandı. 
 
'KENDİNİZİ GÖSTERİN!' 
 
Müzayede esnasında sahneye çıkan Cem Yılmaz ve Ayhan Sicimoğlu konuklara keyifli anlar yaşattı. "Evet, güçlerimizi birleştirdik. Şimdi yardım için yarışmalıyız" diyen Yılmaz, konuşmasını "Burada hepiniz evsahibisiniz. Şimdi kendinizi gösterme zamanı" sözleriyle sürdürdü. Müzayedede kendisi de bağışta bulunan ünlü komedyen, 10 tuğlalık yardım ve kız yurduna verdiği destekle toplam 50 bin lira bağışta bulundu. Gecede ayrıca Yılmaz ile yemek yiyebilmek için yapılan geleneksel açık artırma 300 bin lira ile sonuçlandı. Müzayedenin sonunda Boğaziçi Üniversitesi mezunlarından ve gecenin onur konuğu Burhan Karaçam, Ayhan Sicimoğlu ve Cem Yılmaz'a teşekkür plaketi verildi. Yılmaz'a bugüne kadar kuruma yaptığı katkıları nedeniyle teşekkür de edildi. Yardım gecesi, Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubunun caz performansıyla son buldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, çıkışta kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Yılmaz, "Çok köklü bir okulumuz var ve masrafları da ona göre... Bu nedenle de bizler mezunlar olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi. 
 
'OZAN MÜTHİŞ BİR İŞ YAPTI' 
 
Geçtiğimiz günlerde galası yapılan 'Annemin Yarası' adlı film hakkında da konuşan Yılmaz, yakın arkadaşına bir kez daha destek çıkarak, "Ozan'ın filmini izledim; müthişti. Zaten geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Çok kaliteli bir film olmuş" dedi. Ara ara gazetecilere takılan Yılmaz, "Siz buradan ne tarafa gidiyorsunuz arkadaşlar? İsterseniz sizi de bırakabilirim" derken hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak da "Magazin sayfalarında çıkan haberlerden pek memnun değilim. Genelde çıkan haberlerden ötürü rahatsızlık duyduğum doğrudur. Ben farkındayım. Siz de farkındasınızdır" diyerek memnuniyetsizliğini belirttikten sonra kahkahalar atarak aracına bindi. (GÜNAYDIN)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.