Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Demet Akalın'ın kıyafeti alay konusu oldu! İşte "yerli araba" modası!

Şarkıcı Demet Akalın'n 7 bin TL'ye aldığı kıyafet alay konusu oldu! Bir alışveriş merkezinde görüntülenen Akalın'ın kıyafeti için "yerli araba gibi olmuş" yorumları yapıldı. İşte Akalın'ın pahalı ve dalga konusu olan kıyafeti...

Zorlu Alışveriş Merkez’inde yeni evi için alışveriş yapan Demet Akalın, kıyafetiyle olay oldu!
Akşam'da yer alan habere göre ünlü şarkıcı Demet Akalın, dikkat çekici kıyafetiyle alışveriş merkezinde görüntülendi.



Akalın'ın kıyafeti, günlerce konuşulan yerli otomobile benzetildi. Yerli otomobilin üzerindeki çizgileri andıran kıyafetin değeri 7 bin TL. Öte yandan her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti.

Ardından soluğu emlakçıda alan Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı. Hadımköy’e gitmek konusunda gönülsüz olan Akalın’ın, arkadaşlarına “Gitmek zorundayım. Okan’a söz verdim. Bir sene deneyeceğim” dediği öğrenildi.

Sosyal medya kullancıları Akalın'ın kıyafetini "yerli araba"ya benzetti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.