Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Ekmek bulamıyorsanız lahmacun yiyin!
"Ekmek yemeyin" önerisiyle tanınan  Prof. Dr. Canan Karatay'ın lahmacun yediği fotoğraflar sosyal medyayı salladı. Bu fotoğrafın ortaya çıkmasının ardından Karatay'ın sosyal medya hesabından "ekmek değil, lahmacun" açıklaması geldi. 

Karatay, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yaşam Boyu Sağlıklı ve Dengeli Beslenme Semineri’ne katılmıştı. Mersin’e giden Karatay'ın ekmek yerken görüntüleri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta "Mersin" sayfasında yayınlanınca ortalık karıştı.

"EKMEK DEĞİL LAHMACUN"

Fotoğrafa "Canan hoca Mersin lezzetlerine dayanamadı" gibi yorumlar yapılınca Karatay'ın editörü bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Karatay'ın ekmek değil lahmacun yediği açıklandı. Bu açıklama ortalığı da karıştırdı.

Karatay'ın masasındaki yemekler ise her zaman "yemekten kaçının" dediği yemekler olunca"Diyetinde çoğu şeyi yasaklayan Canan Karatay, kendi masasını donattı" yorumları yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
MersinCanan KaratayLahmacun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.