Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

Fahriye Evcen'in başı "sarımsak"la dertte! Sarımsak çayı faydalı mı? Sarımsak çayı nasıl yapılır?
Fahriye Evcen, ismini kullanarak sarımsak çayı pazarlayanları "Adımla sahte Reklam yapıyorlar" diyerek savcılığa şikâyet etti.


'CEZALANDIRIN'


 Fahriye Evcen, kendisini reklam aracı yapanlara isyan etti. Bazı internet sitelerinde, sarımsak çayıyla zayıfladığı yönünde çıkan reklam ve haberlerin yalan olduğunu söyleyen Evcen, savcılığa başvurup bu sitelerin sahiplerinin cezalandırılmasını istedi.

'HİÇ KULLANMADIM'

Evcen, şöyle konuştu: "Arkadaşların aklına bir-iki ünlü isim gelmiş, onların üzerinden reklam yapalım demişler. Ben hiç sarımsak çayı kullanmadım, hayatımda da hiç iki-üç kilodan fazla alıp verme durumum olmadı."

TAZMİNAT HAKKI

Şikayet üzerine soruşturma başlatan savcılık; Evcen'in fotoğrafları izinsiz kullanıldığı için tazminat hakkı doğduğuna karar verdi. 

SARIMSAK ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR? SARIMSAK ÇAYI NELERE İYİ GELİR?

Hazırlaması oldukça kolay olan sarımsak çayı ise vücudun toksinlerden temizlenmesine yardımcı olurken sindirim sorunlarına iyi gelir.

Kalp sağlığını korunmasına yardımcı olur

Vitamin ve mineraller bakımından zengindir

Zararlı mide parazitlerinin temizlenmesine yardım eder

Sindirim sistemini temizler

Gazın giderilmesini sağlar

Sinüsleri açar

Çayın buharı bronşitin etkilerini hafifletir

Gribe iyi gelir

Enfeksiyonlara karşı

vücudun direncini arttırır 

SARIMSAK ÇAYI NASIL HAZIRLANIR?

1 büyük çay bardağı sarımsak çayı yapmak için; bardak dolusu su ile 1.-1.5 diş sarımsağı kaynatın. Su kaynar kaynamaz ateşten alın. Biraz ılıdıktan sonra 1 çay kaşığı organik bal ve çeyrek limon suyu ekleyip içebilirsiniz. Kaynar suya bal karıştırmayın. Her bardak için suya 1-1.5 diş sarımsak atmak yeterli olacaktır. Artan sarımsak çayını 1-2 gün buzdolabında, hava almayan bir şişede ya da kavanozda saklayabilirsiniz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.