Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Fatih Portakal'a soruşturma şoku!
 Fox TV'de yayınlanan 'Zuhal Topal'la' programının damat adaylarından Zekeriya Atak, geçtiğimiz Şubat ayında "Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız" diyerek canlı yayını terk etmişti. Ardından rakip kanalda program yapan Seda Sayan'ın, damat adayı Atak'a Topal'ın programını karıştırması için para verdiği iddia edilmişti.

Sosyal medyada Atak'ın; ''Zuhal Topal''la' programında olay çıkarması karşılığında Seda Sayan ve nişanlısı Erkan Çelik'ten 4 bin 350 TL aldığını söylediği bir video kaydı da yayınlanmıştı.

Zekeriya Atak, büyük ses getiren görüntülerin silah zoruyla çekildiğini belirterek savcılığa başvurdu. Damat adayı Atak; Fox TV stüdyosunda kendisini silah zoruyla alıkoyduklarını iddia ettiği Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner, Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal ve yapımcı Zeynep Peker'den şikayetçi oldu. Savcılık; Topal, Saygıner, Portakal ve Peker hakkında tehdit, alıkoyma ve şantaj iddiasıyla soruşturma başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran Zekeriya Atak, video kaydının Maslak'ta bulunan eski ANS Stüdyosu'ndaki bir odada silah zoruyla çekildiğini ileri sürdü.

''ZORLA OKUTTULAR''

Damat adayı Atak, önce Korhan Saygıner tarafından konuşmak üzere İstanbul'a çağırıldığını, ardından stüdyoda bulunan bir odaya kapatıldığını ve odaya giren iki kişi tarafından masaya silah bırakıldığını ifade etti. Atak, kendisine 'Akıllı ol, seni delik deşik ederiz' denilerek tehdit edildiğini söyledi. Atak, Korhan Saygıner'in kendisine bir metin verdiğini ve "Kafana sıktırmak istemiyorsan, bu metni kameraya okursun" dediğini iddia etti. Damat adayı Atak şikayet dilekçesinde; tehditler üzerine Seda Sayan ile nişanlısı Erkan Çelik hakkında çeşitli suçlamaların yer aldığı metni okumak zorunda kaldığını belirtti. Atak, kendisine kaydın yayınlanmayacağıyla ilgili söz verildiğini ancak bir süre sonra YouTube'da yayınlandığını da söyledi.

SAYAN DA DİLEKÇE VERDİ

Atak, aynı odada bulunan Fox TV sunucusu Fatih Portakal'ın, "Senin yüzünden haber yapamıyorum. Ne yapmaya çalışıyorsun? Bitirdin bizi" diyerek kendisine saldırdığını iddia etti. Hakaret ve tehditlere maruz kaldığını savunan damat adayı Atak, Saygıner'in aldığını söylediği uçak biletlerini de savcılığa teslim etti. Olayla ilgili iki ayrı güvenlik kamerası görüntüsüne el konuldu. Zekeriya Atak'ın şikayetini delil gösteren Seda Sayan da, suçtan zarar gördüğünü iddia ederek, soruşturmaya müşteki olarak müdahillik talebiyle dilekçe verdi. Sayan'ın dilekçesi soruşturma dosyasına eklendi.

''BU ÇETECİLİK'' DEMİŞTİ

'Zuhal Topal'la' isimli programda damat adayı olan Zekeriya Atak, bir gelin adayına "Sizi eleştirmek istiyorum. Size gelen adaya, 'Sen askerliğini yaptın mı?' dediniz. O akşam Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız" demiş ve programı terk etmişti. O damat adayı Atak, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan bir videoda, canlı yayındaki bu protestoyu, Seda Sayan ile sevgilisi Erkan Çelik'in planladığını söylemişti. Videoda Atak'ın şu sözleri yer almıştı:

"Ben 22.07.1991 Kahramanmaraş doğumlu Zekeriya Atak... Bu kaydın mahkemede delil olarak kullanılmasına izin veriyorum. Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik, 'Gidip ortalığı karıştır, bizim reytingimiz artsın, onlarınki düşsün' diyerek hesabıma başka birinin adıyla 4 bin 350 TL yatırıldı.' Atak'ın, bu kaydın zor kullanılarak çekildiğini iddia ederek savcılığa başvurmasıyla, olay yeni bir boyuta taşındı.

'KOMPLO KURDULAR'

Atak'a para verdiği iddia edilen Seda Sayan ise geçtiğimiz pazartesi Günaydın'a verdiği röportajda "Zuhal Topal ve Fatih Portakal'ın yaptığı çetecilikten başka bir şey değil" diye konuşmuştu. Sayan, damat adayı Zekeriya Atak'ın video kaydı için şöyle demişti: "Adama komplo kurmuşlar. Bir odada silah zoruyla, Erkan Çelik'ten para aldığını söyletip videoya çekmişler. Odada Zuhal Topal, eşi ve Fatih Portakal da varmış. Bu yapılan; çetecilik ve organize işlere girer. Erkan'la suç duyurusunda bulunduk. Herkes iddiasını doğrulasın." Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.