Öne Çıkanlar bahçeli meclis ayakta alkışladı demirören tunceli pkk operasyonu Ülke tv

"Gelin Evi" yarışması DEŞİFRE! Nuran Aytekin ve Leila Vereta kimdir? Yarışmacı mı oyuncu mu?
komplohaber.com / ÖZEL

Show TV’de yeni bir yarışma başladı: Gelin Evi.. Yeni gelinler evlerinden birbirlerini ağırlayarak becerilerini ya da beceriksizliklerini sergileyip birinci olmaya çalışıyor. Format olarak benzer diğer yarışmalardan pek bir farkı yok..

“Gelin Evi” yarışmacıları da birçok yarışmada oluduğu gibi aynı tornadan çıkma.. Yani cast ajanslarından...

Yarışmayı izlenir yapansa tabii ki polemikler..Son yaşanan polemikte 28 yaşındaki Nuran Aytekin ve 29 yaşındaki Ukraynalı gelinimiz Leila Vereta, Dilek Yücel’in kilolarıyla dalga geçti. Sözleri ve mimikleriyle kızı resmen aşağıladılar..






PEKİ KİM BU NURAN AYTEKİN?



Nuran Aytekin daha önce de İlker Ayrık’ın sunduğu “Ben Bilmem Eşim Bilir” programına katılmış.. Şaşırdık mı? Tabii ki hayır! Çünkü çoğu yarışmanın amacı bu: Sen çıkıp şovunu yapıp ünlü olacaksın programda reyting yapacak.... İşte “yarışma fritözü” Nuran Aytekin’in “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasındaki görüntüleri...




 

LEİLA VERETA KİMDİR?

29 yaşındaki Ukraynalı Leila Vereta, 2 yıllık evliymiş...




 
Polemiğe dönecek olursak.. Yarışma fritözü Nuran Aytekin’in ateşi fitillemesiyle devreye bu kez Leila Vereta girdi. El hareketiyle Dilek Yücel’in şişman olduğunu alaycı bir şekilde gösterip rakibini Kim Kardashian’a benzetti. Dilek Yücel o dakikadan sonra salonu terk etti ve mutfakta ağlamaya başladı...(Bu da oyunun bir parçası mı, tartışılır)

Oyunculuk yaptığı garanti olan iki isim biraraya geldi ve Dilek’in kilolarıyla dalga geçti. Tabii ki reytigler tavan yaptı ve ilk hafta için gayet iyi bir tanıtım oldu.

"YARIŞMA FRİTÖZÜ" LEYLA

Sadece Nurdan değil, Leila da “yarışma fritözü” çıktı.. Leila “İşte Benim Stilim” yarışmasına katılmış! Şaşırdık mı? Tabii ki hayır!

 

Nurella Leila'nın "kombinini" değerlendiriyor...



 

LEİLA'NIN ANNESİ BAKIN KİM?




İşte Leila Vereta’nın annesi.. “PR” ve “yaşam koçluğu” faaliyetleriyle uğraştığı biliniyor. Ukrayna’da çok sayıda televizyona çıkmışlığı var. Yani televizyonculuk genetikte var...





LEILA MANKENLİKTE YAPIYOR





Not: "Yarışma fritözü" ismi Zuhal Topal'ın izdivaç programını trolleyen efsane troll Korcan Cinemre'nin kendisine taktığı isimden geliyor...

komplohaber.com /
 ÖZEL


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
st 8 yıl önce

star'daki bbg de oyle degil mi?

Avatar
Nurdan 8 yıl önce

Rica etsem bu yazıyi paylaşan kişi benimle iletisime geçebilirmi birsey sormak istiyorum ...

Avatar
Züleyha 8 yıl önce

Ama televizyonda kına geceleri ve düğünlerini gösteriyolar baya insan var ordda oda mı düzmece