Öne Çıkanlar ışid terörist gözaltı terör fenerbahçe

Hatırla Gönül 7. bölüm fragmanı izle - Hatırla Gönül yeni bölüm - Hatırla Gönül 7. bölümde neler olacak?

Star TV'de ekrana gelen "Hatırla Gönül" dizisinin yeni (7. bölüm) fragmanı yayınlandı. Dizi Star TV ekranlarında 29 Kasım Pazartesi günü ekrana gelecek. "Hatırla Gönül" dizisinin yeni fragmanını izleyebilirsiniz.. Yeni ölümde neler olacak?



HATIRLA GÖNÜL 7.BÖLÜM ÖZETİ:

Yusuf, İntikam ve Aşk Arasında

Gönül’ün oğlunun ölümüne sebep olan adamın kızı olduğunu öğrenen Yusuf, yıllardır içinde büyüttüğü intikamı ile Gönül’e olan duyguları arasında kalır. İntikamından yine de vazgeçmeyen Yusuf Gönül’ün bundan zarar görmemesini ister. Gönül ise cinayetle suçladığı Tekin’den özür dilemeye gider ancak 

kendini bir hesaplaşmanın içinde bulur. Tekin, Yusuf ile Gönül’ün yakınlaşmasından hiç memnun değildir. Maddi sıkıntı çeken Gönül’e yeniden para teklif ederek onu kızdıran Kürşat, kızını görüp özür dilemek ister. Ancak bu isteği Yusuf’un beklediği mükemmel fırsatı yaratacaktır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.