Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Hugo ve Tolga Abi'ye küfür eden efsane bulundu mu?
Hugo yarışmacısı canlı yayında küfretti mi?” tartışması 9'uncu gününe girdi ancak hâlâ hız kesmedi. Bu sabah Tv8 ekranlarında yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programı da tartışmayla ilgili sürpriz bir gelişmeye sahne oldu. Programın kameramanlarından biri küfür olayının yaşandığı bölümde stüdyoda olduğunu iddia etti. Hugo'nun yapımcısı ise o küfreden çocuğu bulduğunu sosyal medyadan ilan etti.

Sunuculuğunu Deniz Akkaya, Jess Molho ve Funda Özkalyoncu'nun yaptığı "Aramızda Kalmasın"da, geçtiğimiz günlerde hurriyet.com.tr'nin de gündeme getirdiği "Hugo programına telefonla bağlanan çocuk, oyunu kaybedince 'Tolga Abi'ye küfretti mi, küfretmedi mi?" konusu tartışıldı. 


Programın Osman adlı kameramanı o yayında olduğunu ve olayın gerçekten yaşandığı iddia etti.


"YAKINDA KONU KAPANACAK"


Öte yandan Hugo programının yapımcılarından olan Alphan Manas'ın dün Twitter'dan paylaştığı bir mesaj da kafaları karıştırdı. Manas, araştırmaları sonucu Hugo'ya küfreden çocuğu bulduğunu yazdı. 






TOLGA ABİ'NİN ARABA SÖZÜ VAR!

Tolga Gariboğlu en son Mesut Yar'ın programına çıkmış ve böyle bir olayın hiç yaşanmadığını anlatmıştı...Küfür edenin ortaya çıkması halinde sıfır km araba sözünün olduğunu belirtmişti..

İşte o video;




Hürriyet
komplohaber.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.