Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

İlk kadın savaş pilotu: Safiye Soyman! İşte güldüren hata...
Twitter’da 2.6 milyonun üzerinde takipçisi olan ‘Historical Pics’ hesabından atılan tweet, sosyal medyada büyük etki yarattı. Sabiha Gökçen'le Safiye Soyman karıştırılınca ortaya komik bir durum çıktı.

Twitter’da 2.6 milyonun üzerinde takipçisi olan ‘Historical Pics’ hesabından atılan tweet, sosyal medyada büyük etki yarattı. gündem oluşturdu.

Twitter’da 2.6 milyonun üzerinde takipçisi olan ‘Historical Pics’ hesabından atılan tweet, sosyal medyada gündem oluşturdu.

Hesaptan paylaşılan Sabiha Gökçen fotoğrafının altına düşülen notta, “1937’de ilk kadın savaş pilotlarından biri olan Türk havacı Safiye Soyman uçakta” ifadesi kullanıldı.


Binlerce kişi tarafından paylaşılan tweet’e Atilla Taş dahil birçok kişi renkli yorumlar yaptı. “Safiye Soyman” kısa süre içinde Twitter’da TT listesine girdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.