Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Karagül 97. bölüm (son bölüm) fragman izle! Karagül dizisinde neler yaşanacak? Karagül büyük final mi yapıyor?
 KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? (KARAGÜL 96. BÖLÜM)

Narin, oğlunu kaybetmemek için ne yapacağını şaşırır. Ebru alevlerin arasında kaldığı sırada onu kurtarmaya gelen Baran’la birlikte içerde kalmış, ölümle burun buruna gelmişti. Narin’in hırsı gözünü bürümüş, Ebru’dan kurtulma çabası gitgide sarpa sarmaya başlamıştı.Kendi hayatını bile riske atıyor.

Kadriye aileyi yeniden toparlamak için çabalıyor, Emine’yi bulmak için Maraş’ta var gücüyle onu arıyor.  Ebru’nun kaybolmasının nedeni olarak Kendal’ı gören Kenan, Kendal’la atışmaya başlar. Artık ikisi birbirine karşı daha düşmandır...

Ebru ölümden döndü ve hayat mücadelesine kaldığı yerden devam etmeye koyuldu.

Ada ve Maya’yı ise kafede büyük bir sürpriz beklemektedir.

KARAGÜL DİZİSİNİN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN EKRANA GELECEK?

 Karagül dizisi 27 Kasım Cuma günü saat 20:00’de Fox TV ekranlarında olacak!

VE İŞTE KARAGÜL DİZİSİNİN 97. BÖLÜM FRAGMANI (YENİ FRAGMAN)

KARAGÜL BİTİYOR MU? DİZİ BÜYÜK FİNALİ NE ZAMAN YAPACAK?

Karagül dizisi Avşar Film’in üstlendiği bir yapım. 4. Sezonu devam eden dizin bu sezonun sonuda final yapmaya hazırlanıyor!

 Kadrosunda Ece Uslu, Mert Yazıcıoğlu, Ayça Ayşin Çevik, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Saruhan Hünel ve usta oyuncu Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı dizi, bu sezon kan kaybetmeye başlayınca yapımcı geri adım attı. Şükrü Avşar işler daha fazla bozulmadan yapımı sonlandırma kararı aldı. Şükrü Avşar yine Fox TV’de yeni bir dizi projesine imza atacak. Peki Şükrü Avşar’ın yeni dizisi ne olacak? Bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor.

SARUHAN HÜNEL OLAYI SON NOKTA OLDU!

Bilindiği gibi dizinin oyuncusu Saruhan Hünel’in (Kenan) gazeteci sevgilisi Edda Sönmez’e Pascal Nouma ile çekildiği fotoğraf yüzünden dayak attığı iddia edilmişti. Özellikle kadın izleyicilerin büyük tepki gösterdiği olay sonrası dizi git gide reyting kaybetmeye başladı. Saruhan Hünel ise iddiaları yalanladı kendisine komplo kurulduğunu söyledi. Saruhan Hünel’in abartılı benzetmelerini aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz!



İşler daha fazla bozulmadan yapımı sonlandırma kararı aldı. Şükrü Avşar yine Fox TV’de yeni bir dizi projesine imza atacak. Peki Şükrü Avşar’ın yeni dizisi ne olacak? Bu sorunun yanıtı merakla bekleniyor.

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.