Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Kısmetse Olur hakkında olay ifşa! Eğer doğruysa...
KISMETSE OLUR İFŞALARI! ASLINDA KİMLER?

Evdeki gelin ve damat adaylarının birbiriyle tanışmadığı öne sürülüyordu. Bu da yalan çıktı. Meğer hemen hepsi birbiriyle tanışıyormuş. Dahası sözde gelin adaylarından biri de evli çıktı.

İşte Kısmetse Olur yarışmasındaki skandal gerçekler;

SERHAN ÇELİKER GERÇEKTE KİMDİR?




Maço erkek rolü kesen Serhan Çeliker'in mankenlik yaptığı ve yarışmadan yarışmaya zıpladığı belgelendi. Bu Tarz Benim programına katıldığı belgelenen Serhan Çeliker, kıyafetler için de mankenlik yapıyor. 2 klipte oynayan Serhan Çeliker en son Arto'nun klibinde boy göstermiş.

Kısmetse Olur evinde kimsenin birbiriyle tanışmadığı öne sürülüyordu. Ancak resimler ortaya çıktı ki Serhan Çeliker ve Emre tanışıyor. Üstelik ikisi de modellik yapıyor ve yakın arkadaşlar.

AYÇA BEĞEN GERÇEKTE KİMDİR?



Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen ise evli çıktı. Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti. Gerçekte ise 31 Temmuz 2015 tarihinde evlenmiş.

Üstelik bir kaç ay öncesine kadar da eşiyle olan boy boy aşk resimleri bulunuyor. Yani iddia ettiği gibi bekar değil hala evli. Ayça'nın kocası Küçük Ağa dizisinde rol almış o da bir oyuncu.

EMRE UBEYLİ GERÇEKTE KİMDİR?




Sadece Ayça ve Serhan değil. Yarışmacıların tamamı bir aldatmaca ürünü. Emre Ubeyli gerçekte bir manken. Serhan Çeliker ile yakın arkadaşlar.


MELİS BUSE BETYAKAN GERÇEKTE KİMDİR?




Melis Buse Betyakan ise gerçekte cast ajansı üyelerinden biri. Melis Buse daha önce ekrana gelen yarışmalarda boy göstermiş. Bana Herşey Yakışır ve Vay Arkadaş programlarına katılmış.

ADNAN VE MELEK ÇELEBİ GERÇEKTE KİMDİR?



Adnan Kısmetse Olur yarışmasıyla birlikte Kim Milyoner Olmak ister yarışmasına katılmış. Gelin adaylarından Melek ile de yakın arkadaş oldukları belgeli. Hem Adnan hem de Melek oyunculuk ve mankenlik yapıyorlar.


CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKTE KİMDİR?




Kısmetse Olur evinin bir diğer gelin adayı olduğu söylenen Cansel Çördük de oyuncu çıktı. Cansel Çördük, Çılgın dersane filminde rol almış.

DANIELLA GERÇEKTE KİMDİR?




Kısmetse Olur gelin adaylarından Daniella da sahte çıktı. TRT'deki Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde oynayan Daniella, bir Arap klibinde de boy göstermiş.

CEYDA KIRICI GERÇEKTE KİMDİR?




Ceyda Kırıcı da dümenin içinde. Kısmetse Olur gelin adayı damat adaylarından Adnan ile hayli yakınmış. Ceyda ve Adnan'ın tanışıyor olmaları bir yana elele fotoğrafları var. 


MEHTAP TAŞKIRAN KİMDİR?



Kısmetse Olur evinde 'kötü kız' rolü kesen Mehtap Taşkıran da gerçekte bir oyuncu ve model. Mankenlik fotoğrafları da bunun kanıtı oldu. O da cast ajansına üye. 

TANKUR DENKER GERÇEKTE KİMDİR?


Tankut Denker, Amerika'dan geldiği iddia ediyor ancak Türkiye'deki programların müdavimi çıktı. Daha önce bir yemek yarışmasına (Şeflerin Düellosu) katılmış ve o yarışmada birinci ilan edilmiş.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tülin anaoğul 8 yıl önce

gerçek olmadığı aşikar ama zaman zaman iyi oynuyorlar

Avatar
ceylan 8 yıl önce

aman Eser Cansel siz neden ayrildiniz bir kecmisinize bakin ne gozel ask yasamisiniz ne olur barisin ufffffffff