Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Manken Günay Museyeva'da hacklendi! Museyeva kimdir? 10 büyük siber saldırı oku!

Manken Günay Museyeva da iCloud kurbanı oldu! Manken Museyeva hacklendiğini açıkladı. Peki Museyeva kimdir? Museyava hangi ünlü oyuncuyla evli! 10 büyük siber saldırı oku!

Jennifer Lawrence, Kate Bosworth ve Kate Upton gibi dünyaca ünlü isimlerden sonra Günay Museyeva’da iCloud kurbanı oldu. Ünlü manken hack'lendiğini açıkladı.

Geçtiğimiz ay oyuncu Tolga Karel'den boşanan Günay Musayeva, önceki akşam Etiler'deydi.

Big Chefs adlı mekanda arkadaşlarıyla oturan ünlü oyuncu, cep telefonunu elinden düşürmedi. Mekan çıkışında gazetecilerle sohbet eden Musayeva, telefonunun hack'lendiğini söyledi.

Musayeva, "Yarın gerekli yerleri ziyaret edip bilgilerimi tekrar almanın yoluna bakacağım" dedi.

GÜNAY MUSEYEVA KİMDİR?

Günay Musayeva 7 şubat 1986 tarihinde Azerbaycan da doğmuştur. 2010 Best Model Azerbaycan birincisi ve Bulgaristan da 2010 yılında düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci oldu. Günay Musayeva 29 ağustos 2011 tarihinde oyuncu Tolga Karel ile yıldırım nikahı ile İzmit te evlendi.


Dünya’daki 10 büyük siber saldırıyı aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.